Revista

MedicHub este singura companie de presă medicală de pe piața românească ce vă oferă:

  • 6 apariții pe an ale revistei Medic.ro, revistă de informare generală adresată tuturor medicilor de familie și asistențolor medicali din România;
  • 6 apariții pe an ale revistei Farmacist.ro, publicație destinată tuturor farmaciștilor și asistenților de farmacie;
  • 4 apariții pe an ale revistelor: ORL.ro, Infectio.ro, Ginecologia.ro, Oncolog-Hematolog.ro, Pediatru.ro, Psihiatru.ro, reviste de informare pentru specialiștii din domeniul medical.
  • Publicațiile destinate profesioniștilor din domeniul medical și farmaceutic sunt creditate de Colegiul Medicilor din România cu 5 credite EMC pentru medici, de Colegiul Farmaciștilor din România cu 10 credite EFC și de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România cu 5 credite EMC pentru asistenții medicali și de farmacie și au ca obiectiv educația medicală continuă a specialiștilor, precum și însușirea ultimelor noutăți din domeniul medical.
  • 4 apariții pe an ale revistei Practica Veterinara.ro, publicație de informare specializată adresată tuturor medicilor veterinari, editată sub edgia Asociației Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie din România. Revista este creditată de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte anuale pentru medicii veterinari.


Ultimul număr al revistei este disponibil doar pentru abonați.
Te poți abona foarte ușor aici: Vreau abonament


De asemenea, suntem onorați să avem alături de noi, în toate demersurile și eforturile întreprinse pentru informarea specialiștilor, instituțiilor importante ale sistemului sanitar de sănătate precum Ministerul Sănătății, Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmaciștilor din România, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Casa Națională de Asigurari de Sănătate și diferite societăți/asociații de profil.

Obiectivul nostru este acela de a răspunde nevoilor de informare ale profesioniștilor din domeniu, ce apar ca o consecință a dinamicii sistemului sanitar.

Publicaţii parteneri

  • Pneumologia, publicaţia Societăţii Române de Pneumologie, este dedicată pneumologilor, medicilor internişti, chirurgi toracici, infecționişti, reumatologi, medici de familie etc;