Conferinta Medic.ro Bucuresti, 7-8 septembrie 2017

“Abordare practică și holistică în medicina de familie”

7-8 septembrie 2017, București, Hotel Ramada Parc

EVENIMENTUL ESTE CREDITAT CU PUNCTE EMC.

Taxa de participare este de 20 lei pentru participanții care nu sunt membri SNMF.
*Taxa de participare se achită exclusiv la eveniment.


Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).


Cuvânt înainte

"Societatea Națională de Medicina Familiei are plăcerea de a vă comunica parteneriatul dintre SNMF și MedicHub, atât în organizarea evenimentelor Medic.ro, cât și pentru revista Medic.ro. Evenimentele Medic.ro sunt deja o frumoasă tradiție în peisajul evenimentelor dedicate medicilor de familie din România. Dorim ca din acest an, acestea să adauge un plus de conținut, de specificitate pentru specialitatea noastră și, mai ales, o abordare diferită, mult mai practică, mai aplicată, legată de activitatea zilnică din cabinete. Fiecare eveniment Medic.ro va fi moderat de către unul dintre membrii conducerii SNMF, împreună cu liderii asociației locale afiliată la SNMF. Împreună cu partenerii MedicHub ne vom strădui să vă oferim lucruri deosebite, utile, atractive. 

Cu deosebită stimă, vă mulțumim pentru implicare,

Rodica Tănăsescu

Președinte SNMF"


Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la tel: 031 425 4049 sau pe adresa de e-mail: evenimente@medichub.ro

 


 

Regulament tombolă

 • Durata şi locul de desfăşurare a Campaniei: 7-8 septembrie 2017, București, Hotel Ramada Parc

 • Participanţii şi condiţiile de participare: La tombolă poate participa orice persoană fizică, indiferent de cetăţenie, care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii: este înscris şi a participat la ambele zile de Conferinţă; este prezent la extrageri şi anunţarea câştigătorului. Nerevendicarea premiului la momentul extragerii, duce la anulare şi repetarea extragerii.

 • Modul de desfăşurare a Campaniei: Înscrierea la tombolă se realizează în ambele zile ale Conferinţei, la secretariatul de înregistrare a participanţilor. Participantul va depune în urna special amenajată la Secretariatul Conferinţei toate datele solicitate (numele, prenumele). Taloanele care nu au toate datele solicitate nu vor fi validate şi nu vor putea fi desemnate câştigătoare.

 • Acordarea Premiului prin tragere la sorţi şi validarea câştigătorului: Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi la Conferința Medic.ro.

 


Parteneri

 

 


Cuvânt înainte

 

Localitate evenimente: 
Locatia: