Stiri

Articole, Noutati, Evenimente


Adrian Grecu este noul Presedinte al APMGR

Adrian Grecu este noul Presedinte al APMGR

  • by Pulsmedia - Vin, 17/03/2017 - 3:24pm

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), organism reprezentativ al companiilor producătoare de medicamente generice din România, anunță alegerea lui Adrian Grecu, Country Manager Mylan România, pentru mandatul de Președinte al APMGR, în cadrul Adunării Generale din da

Mai multe
Comisia Europeană aprobă produsul ZINPLAVA™ (bezlotoxumab)

Comisia Europeana aproba produsul ZINPLAVA (bezlotoxumab)

  • by Pulsmedia - Mar, 14/03/2017 - 3:34pm

MSD a anunțat astăzi că în data de 18 ianuarie 2017, Comisia Europeană (CE) a aprobat autorizația de punere pe piață pentru ZINPLAVA™ 25 mg/ml concentrat pentru soluţie perfuzabilă pentru prevenirea recurenței infecției cu Clostridium difficile (ICD) la adulții cu risc ridicat de recurență a ICD.

Mai multe

CNAS: Mai multe investigatii medicale vor fi introduse prin noul contract-cadru

  • by Pulsmedia - Lun, 06/03/2017 - 11:00am

Potrivit unui comunicat de presă al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) transmis, vineri, pentru asistența medicală primară valoarea minimă garantată a punctului per capita crește de la 4,6 la 4,8 lei, iar valoarea minim garantată a punctului pe serviciu crește de la 2,1 la 2,2 lei.

Mai multe

Wargha Enayati, actionar majoritar al Intermedicas

  • by Pulsmedia - Mar, 28/02/2017 - 3:45pm

Wargha Enayati intră în acționariatul Intermedicas prin achiziționarea pachetului majoritar de 51%. Valoarea întregului pachet care are la bază infuzia de capital, tranzacția în sine și o sumă prevăzută pentru dezvoltarea companiei se ridică la 400.000 euro.

Mai multe